Ar putea deodorantul să fie legat de cancerul de sân?

Pericolele legate de produsele de îngrijire personală care vă pot șoca sau vă pot afecta

Aș dori să vă întreb aceste întrebări șocante:

Ar putea fi deodorantul subcutanat pe care îl folosiți să fie legat de boala Alzheimer și cancerul de sân?

Ar putea dacă are aluminiu în el. Verificați partea din spate a etichetei.

S-ar putea ca apa de gură să fie legată de cancerul oral / gât?

Ar putea dacă are alcool în ea. Din nou, verificați partea din spate a etichetei.

Ai putea folosi degresant de motor sau curatator pentru podele de garaj pentru a-ti spala parul si pentru a-ti peri dintii?

Ai putea freca antigel si / sau sa rupi lichidul peste tine si copiii tai fara sa stii asta? Dacă credeți că oamenii sunt conștienți de aceste statistici, nu sunt, și asta poate fi extrem de periculos!

Ceea ce nu știi poate să te rănească

Aruncați o privire asupra ingredientelor de pe spatele acestor loțiuni, hidratante, produse de îngrijire a părului, creme de riduri sau șervețele pentru bebeluși. Aproape toata lumea are cel putin unul din aceste cinci produse in casa lor. Dacă verificați partea din spate a etichetei acelor produse menționate, cel mai probabil veți găsi un ingredient numit Propylene Glycol. Știați că puteți găsi același ingredient în partea din spate a unui recipient cu antigel. Acest ingredient a fost dovedit a provoca afecțiuni renale și hepatice odată ce este absorbit în sânge.

Apoi, aruncați o privire în spatele unei etichete a unei sticle de șampon sau un tub de pastă de dinți. Cel mai probabil, veți găsi ceva numit Sodium Lauryl sau Laureth Sulfate (SLS sau SLES), care se găsesc în degresanți de motor și mașini de curățat garajul pentru podele. Odată ce aceste ingrediente letale sunt absorbite în sânge, studiile au arătat că pot provoca dezvoltarea anormală a ochilor copiilor, a cataractei și chiar a căderii părului! Asta nu am știut niciodată și m-am surprins cu adevărat!

Această informație nu a însemnat să te sperie, ci să te informez

Aceste informații nu v-au fost date pentru a vă speria, ci pentru a vă ajuta să luați o decizie înțeleaptă cu privire la sănătatea dumneavoastră și la familiile dumneavoastră și la produsele de îngrijire personală. Oamenii de stiinta spun ca expunerea pe termen lung la ingrediente precum Sodium Lauryl sau Laureth Sulfate (SLS sau SLES) ar putea incepe sa se acumuleze pe ficat, rinichi si multe alte organe si tesuturi vitale, ceea ce ar putea duce la cancer. Guvernul știa că aceste ingrediente sunt adăugate la aceste produse de îngrijire personală și nu au făcut nimic în privința lor. Asta a fost cu siguranță șocant pentru mine