Cancerul de san – exista o cale


Ați avut cancer de sân în trecut sau faceți tratamente acum? Apoi SoulCollageT este o practică pe care o veți găsi foarte utile. Luați legătura cu vocile din interiorul dvs. care au ceva de spus despre cancerul dumneavoastră. Deschide-te de darurile pe care le aduc. Eliberați-vă de temerile voastre.

Aceasta este povestea călătoriei mele cu cancer de sân, și cum lipirea imaginilor revistei pe placa de mat a condus-mă înapoi la spiritul meu.

În decembrie 2001, cancerul de sân a fost cel mai îndepărtat lucru din mintea mea. Eram ocupat. Am avut un soț iubitor, o casă frumoasă, trei copii vitregi, o treabă bună. Apoi lumea mea perfectă a fost brusc întoarsă în afară și cu capul în jos.

O mamografie de rutină și suspectă. Un apel telefonic. Mamogramă # 2. O biopsie de bază stereotactică.

Diagnosticul meu: cancer de sân, stadiul 2, infiltrat, ductal, HER2.

Toate cele de mai sus s-au întâmplat în timpul perioadei îngrozitoare, anxioase, de neuitat de 7 zile. Și viața mea nu a fost niciodată la fel.

Următoarele nouă luni au avut o calitate ciudată de neîncredere și epuizare. De asemenea, a avut loc două intervenții chirurgicale, patru tratamente de chimioterapie la interval de trei săptămâni și 47 de tratamente cu radiații (repartizate zilnic, pe parcursul a 9 săptămâni).

Au trecut trei ani de când viața mea a fost întoarsă cu susul în jos și înăuntru afară … Trei ani. Prognosticul meu este foarte bun. Am auzit acest lucru la fiecare trei luni, în funcție de medicul pe care îl numesc: chirurgul de sân, oncologul medical sau oncologul radiologic.

Trei ani au trecut. Arăt bine. Ma simt bine. Și totuși, nimic nu a reușit să liniștească furtunile de teamă care amenință să mă copleșească din când în când. Frica insidioasă a cancerului de sân ar putea reveni. Frica intimidantă a unui alt diagnostic potențial mortal.

Am meditat și m-am rugat. Am vorbit despre asta cu minunatul meu terapeut și cu alți supraviețuitori ai cancerului de sân. Am încercat imagini imaginare, jurnalism și jurnalistică de artă. Toate acestea au temut frica într-o oarecare măsură, dar numai pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Apoi am început practicarea SoulCollageT și dinamica mea internă a început să se schimbe.

SoulCollageT este un amestec unic de practică spirituală și distracția colajului. Folosind intuiția și imaginația noastră, creăm un pachet de cărți colaționate, în care fiecare carte reflectă un alt aspect al cine suntem. Cardurile sunt folosite pentru a ne ajuta să accesăm înțelepciunea noastră profundă și să ne ajute să răspundem la întrebările vieții.

Există patru costume într-un pachet SoulCollageT: Comitetul (vocile interioare din mintea noastră), Comunitatea (familia și prietenii care ne iubesc), Companii (totemurile animalelor care ne împrumuta energiile) și Consiliul (arhetipurile care simbolizează Teme majore de viață pentru noi).

Cardurile SoulCollageT sunt realizate folosind imagini din reviste, foarfece, un lipici lipici și piese de 5 „x 8” de tablă mat.

Sa dovedit a fi cea mai bună cale pentru mine să mă ocup de temerile persistente cu care am rămas după ce tratamentele pentru cancer s-au terminat. Am ascultat cu atenție în interiorul meu vocile care aveau ceva de spus despre sânii mei și despre cancerul de sân, și am făcut trei cărți în decurs de câteva luni.

„Vocile” pe care le-am numit și apoi am lucrat în următoarele luni au fost: eu sunt cel care se teme că se va întoarce cancerul de sân, eu sunt cel care a supraviețuit cancerului de sân și a plecat de acolo (ambele voci erau membri ai Comitetului); Eu sunt cel care ți-a dat curajul să supraviețuiești cancerului de sân (un arhetip din Consiliul meu).

După ce am făcut cărțile, am jurnal cu ei, întrebându-i fiecare voce următoarele întrebări: Cine ești tu? Ce trebuie să-mi dai? Ce vrei de la mine? Cum îmi amintesc?

Întregul proces de a face aceste carduri SoulCollageT și apoi de a le dialoga cu ei, mi-a adus mai profund în sentimentele mele despre diagnosticul meu și despre tot ce am trecut prin călătoria mea de atunci. Acest lucru ma condus la o vindecare spirituală foarte profundă și puternică, care este dificil de descris, dar foarte real în viața mea.

Acum, când temerile mele legate de un alt diagnostic de cancer amenință să mă mănânce, mă uit doar la cartela mea SoulCollageT care onorează acea voce din mine și eu o confirm. Această voce, această teamă va fi întotdeauna o parte din mine, dar nu trebuie să îmi permit să mă controleze. Imi amintesc acest lucru pentru ca am si celelalte doua carti care vorbesc cu mine despre cum am gasit forta interioara si curajul de a lua calatoria cu cancer de san.