Tratamentul cancerului de sân cu puterea faimei


Nu există nici un tratament cunoscut pentru cancerul de sân. Mai mult de 1,5 milioane de persoane vor fi diagnosticate cu cancer de sân în acest an la nivel mondial. Incidența cancerului mamar sa triplat aproape în ultimii 50 de ani. Riscul de viață al unei femei a crescut de la 1 la 20 în anii 1950 la 1 din 7 astăzi. Oamenii de știință nu știu de ce majoritatea femeilor suferă de cancer la sân, dar cancerul de sân este cea mai frecventă tumoare la femeile din întreaga lume. Ce poate face o femeie când soarta a jucat o glumă crudă, iar viața unei femei poate fi pusă sub semnul întrebării? Ce faci atunci când o parte intimă a corpului tău devine gazda unui asasin, un element străin desemnat pentru debilitate, maimuță și ucidere?
O femeie care moare de cancer de sân este jefuită de o medie de aproape 20 de ani din viața ei. Cancerul de sân nu cunoaște limite sociale. Este o boală care poate afecta pe oricine. Unele femei proeminente ale caror vieti care au fost atinse de cancerul de san includ: Anastacia, cantareata de doar 29 de ani! Jill Eikenberry actrita vârsta 52; Ann Jillian, 48 de ani, actriță; Peggy Fleming în vârstă de 49 de ani; Kate Jackson în vârstă de 50 de ani (Charlies Angels); Olivia Newton-John, cântăreață de 50 de actrițe; Patti LaBelle, în vârstă de 57 de ani, cântăreață; Diahann Carroll, 63 de ani Actriță / cântăreață; Rue McClanahan, actrita de la Hollywood, Rue este cea mai cunoscuta pentru interpretarea lui Blanche pe sitcomul „The Golden Girls”; Shirley Temple Black age 70 Actriță / cântăreață; Betty Ford, fostă primă doamnă; Nancy Reagan avea 77 de ani; Melissa Etheridge vârsta 43 de cântăreață; Lynn Redgrave, 59 de ani, actriță; Edie Falco Sopranos, Tami Agassi, sora regizoarei Andre Agassi și frumoasa actriță Suzanne Summers. Dusty Springfield, cantareata, a murit de la cancerul de san la varsta de 59 de ani. De asemenea, cancerul de san a luat viata lui Linda McCartney si a lui Jill Ireland. Aceasta este o boală care a afectat femeile de secole. Mama lui Ludovic al XIV-lea din Franța a decedat cancerul de sân în 1666. Aceste rate ridicate ale cancerului de sân nu sunt acceptabile pentru femeile din lume și trebuie să fie întâmpinate cu cercetări științifice care oferă rezultate.

În ciuda unui deceniu de cercetare și a cheltuielilor de peste 1,7 miliarde de dolari, sute de femei din întreaga lume mor pe calea cancerului de sân în fiecare zi. Cu toate acestea, medicii nu știu cum începe cancerul de sân sau cum să-l vindece. Medicii se apropie încă de tratamentul cancerului de sân în moduri vechi: chirurgie, radiații și chimioterapie. Tratamente barbare.Și oamenii de știință continuă să facă aceleași cercetări vechi redundante care pur și simplu nu funcționează. Peste 30 de agenții federale din SUA și zeci de fundații, companiile farmaceutice și biotehnologii efectuează sau finanțează cercetări, dar: Nimeni nu știe câți bani sunt ridicați în fiecare an. Nimeni nu știe câți bani sunt cheltuiți în fiecare an. Nimeni nu știe unde se îndreaptă banii. Între timp, mamele, surorile și fiicele moare – la o rată de aproape 110 de femei pe zi. Este timpul pentru o nouă abordare pentru a vindeca acest ucigaș mortal. Nu vrem să trebuiască să faceți o operație, o radiație sau o chimioterapie.
O acțiune globală este singurul răspuns la creșterea deceselor provocate de cancer. Cineva trebuie să răspundă apelului de acțiune pentru toate tipurile de cancer. Formată recent, Fundația Internațională de Cercetare a Cancerului de Celebritate a răspuns la apelul la cancer la nivel global. Războiul ICCRF împotriva cancerului va fi combătut cu puterea de faimă cu celebrități din toate cele 192 de țări ale lumii. Dar războiul împotriva cancerului poate fi câștigat doar cu sprijinul cetățenilor lumii. Fiecare dintre voi poate răspunde chemării dvs. personale la acțiune pentru a ajuta la lupta împotriva războiului global împotriva cancerului, sprijinind acum lupta ICCRF împotriva războiului împotriva cancerului.

Miliardari, cărora ni sa recomandat să îi contactăm pentru sprijin, sunt: ​​Paul Allen, Bill și Melinda Gates, Jon Huntsman, William și Alice Goodman, Ann Lurie, Jamie și Karen Moyer, Harold C. Simmons, Alfred Mann, Sumner M. Redstone , Michael Milton și miliardarii de la Palm Beach. Există pur și simplu prea mulți miliardari pentru a le menționa pe toți. Bogăția combinată a celor trei miliardari Microsoft este de peste zece ori mai mare decât suma cheltuită de guvernul federal american pentru cercetarea de combatere a cancerului și a altor boli mortale. Am putea folosi ajutorul de la mass-media cu povești de publicitate, anunțuri și promoții pentru a obține cuvântul. Suntem interesați în special să căutăm asistență din partea miliardarilor lumii; Există aproximativ 600 în lume. Miliardari precum Serghei Brin și Larry Page (miliardarii Google), Rupert Murdoch, Ted Turner și Oprah Winfrey și alții care controlează mass-media ar putea să primească mesajul nostru de salvare rapidă.

Iată ce spun câțiva oameni foarte influenți și celebri despre cercetarea cancerului mamar. Michael Douglas și soția sa, Catherine Zeta Jones, „Catherine și cu mine suntem hotărâți să facem tot ce este posibil